Kävin katsomassa elokuvan I Am Legend Fantasiassa. Leffa poikkeaa mukavasti valtavirrasta dialogin puutteellaan ja protagonistin kohtalollaan, mutta muuten juoni ei ole mitenkään huomioitava. Kesto (1 h 42 min) on passeli, sillä nykyään näytetään oletettavan, että elokuvasta tulee hyvä, kunhan siitä tehdään vähintään kolmetuntinen.

Sen lisäksi, että elokuvassa Will Smith mättää zombeja turpaan, sain nähdä erilaisia hirviöitä ja otuksia jokaisessa esitystä edeltäneessä elokuvatrailerissa lukuun ottamatta tulevaa Lepakkomiestä. Monsterit lienevät muotia, ja jopa Lordi hyökkää valkokankaalle. Dark Floors - The Lordi Motion Picture saa ensi-iltansa 8.2.2008.

Hirviön piirteet on saanut myös Antero Ruusuvuori. MTV3 on esittänyt jo jonkin aikaa fiktiivisen dokumentin Tekstittäjä-Antero
päivittäin, yleensä kaksi kertaa. Lisäksi Antero vierailee lähes kaikilla Maikkarin mainostauoilla, ja nyt äijä kehtasi ilmestyä vielä elokuvateatteriinkin. Idea kotimaisen ohjelmiston mainostamiseksi on mainio, mutta on mainostajien ikuista typeryyttä toistaa samoja klippejä yhä uudestaan ja uudestaan.

Huomenna Tekstittäjä-Antero nähdään vain kerran, kello 17.05.