Olin törmätä Elastiseen viime Toukobileiden backstagella, enkä edes tunnistanut artistia. My Partyissa kuvio on vielä todennäköisempi, sillä sitä tähdittävä Anna Abreu on ikäiseni.

Viikko 40 on Jyväskylän kaupungin ja Jyväskylän maalaiskunnan nuorten vaikuttamisviikko. Tuolloin kannattaa olla hereillä ja käyttää kaikki mahdollisuudet, joista suurimmat avautuvat epäilemättä My Way -messuilla, Missio Jyväskylässä ja Sepänkeskuksen avoimissa ovissa. Keskimmäisenä mainitun tapahtuman järjestelyissä en ole ollut mukana, mutta vierailtava on vähintään perjantain Metallimessussa.

My Way ei ole tavoittanut vielä ToukoFestin kaltaista tunnettavuutta, mutta se on puskenut tietoviidakossamme melko mainiosti. Kyseessä on Keski-Suomen suurin nuorisomessutapahtuma, jossa voi tutustua niin työ-, harrastus- kuin esimerkiksi opintomaailman eri puoliin. Maksaa vain vaivan tulla paikalle, kerrotaan mainoksissa, mutta messujen huipentumasta, Annan tähdittämästä My Partysta, joutuu hiukan pulittamaankin. Lippuja voi ostaa esimerkiksi minulta.
Taistelin tänään NYT- eli Nuorten Yrittäjyys Talot -hankkeen palaverissa Jönssönin, My Wayn tapahtumajohtajan, kanssa avoimien oviemme Big Brother -elementtiehdotuksia vastaan. BB pistää silmään joka paikasta, eivätkä yli-innokkaat markkinoijat ja fanit ota tajutakseen, ettei koko Suomen kansa halua olla isoveli, kun seurattavana on ties mitä pösilöitä. Olen katsonut kerran BB:n "parhaat palaat", ja niissä pöydän ääressä lehteä lukenut mies pyysi naiselta lisää kahvia – tai jotain sinne päin.

 

No, katsonhan minäkin Salkkareita, joten on turha saarnata tylsistä katselumieltymyksistä. Sarja on huonontunut vuosi vuodelta, mutta tämä tuotantokausi on osoittautunut yllättävän kiinnostavaksi – Salkkari-tasoon nähden.